معرفی تتر

تتر چیست؟

پکیج آموزشی صرافی کوینکس

پکیج آموزشی ارزهای دیجیتال

پکیج آموزشی ارزهای دیجیتال

تتر

تتر یک استیبل کوین که در سال 2014 ابتدا با نام ریل کوین (realcoin) منتشر شد که بعد ها توسط صرافی بیت فینکس(Bitfinex) خریداری شد و نام آن به تتر تغییر کرد.

توکن های تتر

تتر یک استیبل کوین با پشتوانه ارزهای فیزیکی میباشد که سه توکن از این رمز ارز موجود است؛ معروف ترین توکن آن با پشتوانه دلار آمریکا USDT نام دارد که اکثر اوقات منظور از تتر همین توکن آن است، توکن دیگر تتر با پشتوانه ارزی یورو میباشد و نماد آن EURT و توکن دیگر تتر یا همان Tether gold  با نماد XAUT است.

پشتوانه تتر

ارزش توکن های تتر تقریبا معادل یک دلار آمریکا و همچنین یک یورو میباشد؛ تتر از نوسانات قیمتی شدید بازار ارزهای دیجیتال در امان است و به عنوان یک استیبل کوین ارزش خود را ثابت نگه داشته است. به گفته تیم توسعه دهنده تتر برای هر توکن از این ارز به همان مقدار پشتوانه ارزی فیزیکی در اختیار دارد.

نقش تتر

تتر مخصوصا توکن معروف و رایج تر آن (USDT) در خیلی از موارد همانند دلار آمریکا نقش بازی میکند و کاربرد یکسانی دارد. تتر را میتوان نسخه دیجیتالی دلار آمریکا دانست، همچنین این رمزارز کاربرد وسیعی در حوزه بازار ارزهای دیجیتال دارد به صورتی که بعضی از افراد معتقدند که همانقدر که بیت کوین در شبکه نقش اساسی ایفا میکند تتر نیز حائز اهمیت میباشد.

عرضه تتر

پلتفرم تتر هم اکنون بر روی چندین بلاک چین انتشار یافته است که از جمله‌ی آنها میتوان به بلاک چین بیت کوین، اتریوم و ترون اشاره کرد. هرچند که تراکنش های تتر به صورت غیرمتمرکز است ولی خوده تتر یک رمزارز غیرمتمرکز نبوده و توزیع آن به صورت متمرکز بوده و فقط در صرافی بیت فینکس عرضه میشود و سپس از طریق معامله گران به صرافی های دیگر انتقال میابد.

آیا تتر را میتوان ارزدیجیتال دانست؟!

با این وجود که به صورت متمرکز توزیع میشود شفاف بودن اطلاعات تراکنش ها و تبادلات تتر را میتوان دلیلی بر رمزارز بودن این توکن دانست.

کاربرد تتر

اگر بخواهیم به صورت خلاصه کاربرد تتر را در شبکه تعریف کنیم در ابتدا انتقال سریع، آسان و ایمن رمزارز ها و تبادلات آنها را و سپس دارا بودن ثبات قیمتی و حفظ ارزش سرمایه‌ی کاربران شبکه را باید نام ببریم؛ اگر تتر وجود نداشت شما نمیتوانستید به راحتی رمزارزهای دیگر را مبادله کنید چراکه تتر همانند یک واسط میان ارزهای دیجیتال میباشد که شما در ازای فروش کوین های خود تتر دریافت کرده و سپس با همان تتر کوین های دیگر را خریداری میکنید، اگر تتر وجود نداشت ممکن بود شما  برای خرید و فروش طیف وسیعی از کوین و التکوین ها به مشکل بخورید.

کیف پول های تتر

کیف پول رسمی تتر Tether Wallet میباشد که توسط تیم توسعه دهنده تتر راه اندازه شده است ولی شما میتوانید تتر های خود را در کیف پول های دیجیتالی دیگر نیز مانند CoinPayment  و MyEtherWallet  ذخیره‌سازی کنید؛ لازم به ذکر است که کاربران ایرانی توسط سایت رسمی Tether Wallet تحریم میباشند.

ارزش بازار

تتر با ارزش بازار بیش از 17 میلیارد دلار در جایگاه چهارم ارزهای دیجیتال قرار دارد، این رمزارز با ثبات قیمتی خود حدودا بازه قیمتی بیست سنت را اطراف یک دلار تجربه میکند.

محبوبیت

اگرچه فعالیت های این شرکت مشکوک بوده و اتهاماتی از جمله دستکاری عرضه و بروز نوسان قیمتی بیت کوین و ارزهای دیگر میشوند، را دارند ولی همچنان کاربران به تتر اعتماد بالایی داشته و تا کنون استقبال خوبی از آن شده با وجود قوانین سختگیرانه آمریکا و چین بر روی این رمزارز همچنان محبوبیت خود را حفظ کرده است.

نتیجه گیری

تتر را نه برای سرمایه گذاری بلکه به عنوان توکنی که برای بقای شبکه به آن نیازمند هستیم  باید شناخت و به درستی از آن استفاده کرد؛ گاهی اوقات ممکن است حفظ سرمایه و جلوگیری از ضرر خود سود هنگفتی باشد که شما میتوانید داشته باشید و اینجاست که تتر به کمک شما می‌آید.

 

 

 


افزایش فالوور ، افزایش لایک ، افزایش کامنت ، افزایش بازدید
آموزش فارکس ، آموزش باینری آپشن

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر