تحلیل تکنیکال 19 (استوکاستیک)
استوکاستیک
امروز قصد بررسی اندیکاتور استوکاستیک را داریم، این اندیکاتور محبوب میان کاربران ارزهای دیجیتال میباشد که توسط جرج لین به بازار عرضه شده است. این اندیکاتور در واقع یک اسیلاتور محسوب میشود چرا که مقدار نوسانات قیمت را حول یک شاخص در نظر میگیرد.
مناطق حساس
این اندیکاتور شباهت های زیادی به میانگین متحرک دارد که مناطق حساس آن زمانی است که عدد این اندیکاتور که بین صفر تا صد در نوسان است به محدوده های 20 و 80 برسد که سیگنال های مهمی را به ما میدهد.
اجزای تشکیل دهنده
این اندیکاتور از دو خط که اطراف خط صفر نوسان میکنند تشکیل شده است این خطوط یکی آبی و دیگری به رنگ قرمز میباشد که بر اساس قیمت های پیشین بازار و میانگین متحرک با دوره های 5 و 14 روزه است این ابزار حاصل و سیگنال های دریافتی از آن را در زیر بررسی میکنیم:
سیگنال های خرید و فروش
زمانی که این خطوط در زیر سطح 20 باشد و خط آبی خط قرمز را رو به بالا قطع کند و به پیش برود سیگنال خرید حاصل میشود و زمانی که این خطوط بالای منطقه 80 بوده و ایندفعه خط قرمز خط آبی را به سمت پایین قطع کند سیگنال فروش حاصل خواهد شد.
واگرایی
از دیگر سیگنال های دریافتی از این اندیکاتور واگرایی میباشد که بر چهار نوع است:
- واگرایی مثبت
- واگرایی منفی
- واگرایی مخفی مثبت
- واگرایی مخفی منفی
در زیر به طور خلاصه انواع واگرایی را تشریح میکنیم.
در واگرایی مثبت زمانی است که قیمت در حال ساختن کف های پایین تر است درحالی که اندیکاتور ما در حال ساختن کف های بالاتر است و این به معنی ضعیف شدن روند نزولی میباشد.
در واگرایی منفی قیمت در حال ساختن سقف های بالاتری است اما اندیکاتور در حال ساختن سقف های پایین تر است که این موضوع به معنی سقوط قیمت و یا ضعیف شدن روند صعودی نمودار است.
واگرایی مخفی مثبت زمانی اتفاق میوفتد که قیمت نمودار در حال ساختن کف های بالاتر است در حالی که اندیکاتور در حال ساختن کف هایی پایین تر از قبلی است که این نشان دهنده ادامه دار بودن روند صعودی نمودار است.
در نهایت زمانی که نمودار قیمتی در حال تشکیل سقف های پایین تری است درست در همان زمان اندیکاتور در حال تشکیل سقف های بالاتری است به معنی ادامه دار بودن روند نزولی قیمت میباشد.
کلام آخر
این اندیکاتور که جزو دسته اسیلاتور های میباشد میتواند به عنوان یک استراتژی معاملاتی مورد استفاده قرار بگیرد و به کمک آن و همچنین ابزار های کمکی دیگر میتوانیم روند ها آتی نمودار و بازار را تشخیص دهیم و متوجه شویم که در آینده چه اتفاقاتی بر روی قیمت یک دارایی خواهد افتاد و با علم به این موضوع میتوانیم معاملات مناسبی را انجام بدهیم.
مطالعه مقاله بعدی آموزش قدم به قدم تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال: کندل شناسی
همچنین بخوانید: تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال
بیشتر بخوانید: همه چیز راجع به تحلیل ارزهای دیجیتال
سوالات و نظرات خود را برای ما زیر همین پست کامنت کنید.
- everything about stochastic
- everything about technical analysis
- indicators
- stochastic
- technical analysis
- what is analysis
- what is indicator
- what is stochastic
- what is technical analysis
- آموزش استوکاستیک
- استوکاستیک چیست؟
- بررسی استوکاستیک
- تحلیل تکنیکال
- تحلیل چیست؟
- سیر تا پیاز استوکاستیک
- معرفی استوکاستیک
- نگاه اجمالی به استوکاستیک
- همه چیز راجع به استوکاستیک