تحلیل تکنیکال 21 (پرایس اکشن)
پرایس اکشن
امروز به معرفی پرایس اکشن (price action) میپردازیم، پرایس اکشن اندیکاتور نبوده و بلکه روش و مجموعه ای از راه های تحلیل ساده بازار تنها بر اساس قیمت و بدون هر گونه اندیکاتور میباشد.
روش کار
در واقع پرایس اکشن یک روش معامله کردن است که تنها بر اساس قیمت کار میکنند. در این نوع از روش معامله گری توجهی به تحلیل های فاندامنتال نشده و بر اساس قیمت های زنده و در لحظه بازار است که تصمیم گیری ها صورت میگیرد.
انواع الگو ها
در پرایس اکشن از یک سری الگو های کندل استیکی استفاده میشود که به تحلیل گر کمک میکنند تا روند و آینده ی بازار را پیش بینی بکنند، اگر بخواهیم چند نمونه از این الگو ها را نام ببریم میتوانیم به موارد زیر اشاره بکنیم:
- الگوی سه سرباز سفید
- الگوی ابر سیاه
- الگوی هارامی
- الگوی انگالفینگ
- الگوی خط نافذ
- الگوی ستاره صبحگاهی
- الگوی ستاره عصرگاهی
- الگوی پوششی
برای آموزش هر کدام از این الگو ها بر روی آن کلیک کنید.
معامله گران روند و نوسان گیری
پرایس اکشن روشی است که بیشتر مورد استفاده معامله گرانی میباشد که نوسان گیری (swing trader) یا ترید های روند (trend trader) انجام میدهند. تنها مواردی که برای این تریدر ها مهم است قیمت و کندل های نمودار، حجم مبادلات و تایم فریم هایی که برای یافتن سطوح مقاومت و حمایت استفاده میشوند هستند.
واجبات پرایس اکشن
برای اینکه تحلیل های پرایس اکشن خوبی داشته باشید باید حداقل با مفاهیم مقاومت و حمایت و خط روند را داشته باشید تا بتوانید با استفاده از آنها و الگو های پرایس اکشن دست به معامله و ترید بزنید.
روند ها
شناسایی روند از اولین کارهایی است که معامله گر باید انجام بدهد و به قول معروف این جمله که روند دوست شماست را مبنای کار خود قرار بدهند تا دچار ضرر نشوند زیراکه اگر در مسیر روند معامله بکنید این روند به شما کمک خواهد کرد و به شما سود خواهد رساند.
شلوغ نکنید!
برای معامله با پرایس اکشن بهتر است که فضای معاملاتی خود را خالی کنید و تنها از کندل استیک ها و خطوط روند و حمایت و مقاومت استفاده بکنید تا راحت تر و ساده تر بتوانید الگو ها را تشخیص بدهید و تصمیم گیری به عمل بیاورید.
تایم فریم
برای معامله کردن با پرایس اکشن از تایم فریم های بلند باید استفاده بکنید، منظورمان از تایم فریم های بلند یعنی کندل هایی که هرکدام از آنها باید 4 ساعته باشند تا به عنوان تایم فریم های بلند در نظر گرفته شوند. شما در ابتدا با تایم فریم های بلند تر شروع میکنید و قدم به قدم تایم فریم را کوچک تر میکنید تا کاملا متوجه روند بازار بشوید.
سطوح حمایت و مقاومت
گام بعدی در پرایس اکشن مشخص کردن سطوح حمایت و مقاومت میباشد، نقاط ورود و خروج را مشخص کنید، روند های اصلی بازار را تشخیص دهید و یک دید همه جانبه نسبت به قیمت و نمودار داشته باشید.
کلام اخر
در معامله کردن به روش پرایس اکشن باید بدانید که همیشه الگو ها درست نبود و اینکه تحلیل گران همیشه هم نظر نیستند و ممکن است در یک زمان مشخص افرادی تشخیص نزولی و بقیه صعودی بودن بازار را انتظار داشته باشند پس شما تنها با تمرین کردن فراوان و کسب تجربه و شناختن انواع الگو ها و بالا بردن سرعت عملتان در تشخیص این الگو ها میتوانید با پرایس اکشن تحلیل های درست و خوبی بزنید که منجر به ترید های موفق و کسب سود برای شما در این بازار بشود.
مطالعه مقاله بعدی آموزش قدم به قدم تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال: ایچیموکو
همچنین بخوانید: تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال
بیشتر بخوانید: همه چیز راجع به تحلیل ارزهای دیجیتال
سوالات و نظرات خود را برای ما زیر همین پست کامنت کنید.
- everything about price action
- everything about technical analysis
- price action
- technical analysis
- what is price action
- what is technical analysis
- آموزش تحلیل
- آموزش تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال
- آموزش کامل پرایس اکشن
- بررسی پرایس اکشن
- پرایس اکشن
- پرایس اکشن چیست؟
- تحلیل تکنیکال
- سیر تا پیاز پرایس اکشن
- معرفی پرایس اکشن
- نگاهی به پرایس اکشن
- همه چیز راجع به پرایس اکشن