شرکت های بزرگی که در ادامه به آن ها اشاره میکنیم هم اکنون صاحب پلتفرم های پیشرو در ابعاد اصلی متاورس هستند.
TENCENT
شرکت TENCENT مالک اصلی پلتفرم وی چت (WeChat) است. شرکت متا دو پلتفرم فیسبوک و اینستاگرام را تحت اختیار دارد. یا بازی معروف Fortnite متعلق به شرکت EPIC GAMES است.
این شرکت با توجه به محصولات خود پتانسیل بالایی برای دخالت در صنعت متاورس دارند. ازین رو منطقی است که بخواهند به تنهایی راه حل های متاورس را برای خود توسعه دهند.
تا کنون پروژه های رمز ارز متاورس موفقیت های بزرگی را چه به لحاظ درآمد و چه به لحاظ نوآوری به دست آورده اند. پروژه هایی نظیر Axie Infinity ,Decentraland و Roblox الهام بخش شرکت های بزرگ و نسل جدیدی از برنامه نویسان شده اند.
گوگل (Google)
مدیر عامل شرکت گوگکل در یک مصاحبه با بلومبرگ دیدگاه خود را درباره متاورس این گونه عنوان کرد:
( یک منبع محاسبات سه بعدی در حال پیشرفت که از فناوری واقعیت افزوده بهره میبرد)
متا (فیسبوک سابق)
روشن است که شرکت فیسبوک با نام جدید خود متا (META) یکی از شاخص ترین شرکت ها در زمینه توسعه متاورس در مقیاس وسیع است. این تغییر نام نشان از جدی بودن آن ها در این حوزه دارد.
مایکروسافت
محصول اصلی شرکت مایکروسافت در حوزه متاورس نرم افزار Mesh for Teams است که در سال 2022 عرضه خواهد شد. ایده این نرم افزار به صورت مستقیم از روند دور کاری پاندمی و همچنین جنون متاورس نشات گرفته است.
بایننس (Binance)
به دلیل اهمیت زیاد رمز ارزها و فناوری بلاک چین شرکت بایننس می تواند نقش اساسی در ساخت دنیای متاورس ایفا کند. فناوری متاورس امکان سیستم های مالی و فرآیند های جدید را خلق می کند و شرکت بایننس به تامین زیر ساخت مورد نظر کمک می کند.
به هر حال آینده متاورس با یک رقابت نزدیک شرکت ها با بودجه های هنگفت و تیم های کوچک و خلاق رقم می خورد. صرف نظر از اینکه برنده کیست نوآوری و توسعه در این مسیر بسیار سریع و ناگهانی خواهد بود.